(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
masovokapustové karbanátky
Potřebné ingredience
250g mletého vepřového masa 250g uvařené a rozemleté kapusty 1 rohlík rozmočený v mléce 2 vejce 3 stroužky česneku sůl, mletý pepř,drcený kmín, majoránka strouhanka na dohuštění směsi hladká mouka,vejce a strouhanka na obalení karbanátků.
Postup přípravy
Kapustě jsem ořezala koštál a rozebrala na listy .Dala vařit do
osolené vody.Pak jsem ji scedila, v ruce vyždímala a rozemlela.V míse jsem rozmočila pokrájený rohlík v mléce,přidala mleté vepřové maso,kapustu, česnek,vejce,sůl a koření.Pořádně rozmíchala a lehce směs dohustila strouhankou.Vytvořila jsem karbanátky a obalila v klasickém trojobalu.
osolené vody.Pak jsem ji scedila, v ruce vyždímala a rozemlela.V míse jsem rozmočila pokrájený rohlík v mléce,přidala mleté vepřové maso,kapustu, česnek,vejce,sůl a koření.Pořádně rozmíchala a lehce směs dohustila strouhankou.Vytvořila jsem karbanátky a obalila v klasickém trojobalu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé